Szanowni Państwo, Rodzice dzieci z oddziałów przedszkolny w Szkole Podstawowej nr 4 w Świdniku
Podajemy numer konta, na który należy dokonywać opłat za wyżywienie.
Nowy nr konta: 39 1240 2454 1111 0011 0924 6904
termin płatności: do 10 dnia miesiąca
w treści przelewu: imię i nazwisko dziecka-miesiąc-grupa, np.: Katarzyna Kowalska-wrzesień-gr.II
Prosimy o wpłacanie dokładnych kwot podanych do zapłaty
Warunki korzystania z obiadów i posiłków wydawanych w szkołach prowadzonych przez Gminę Miejska Świdnik
Od stycznia 2023r. wchodzi w życie porozumienie w sprawie warunków korzystania z obiadów i posiłków wydawanych w szkołach, prowadzonych przez Gminę Miejska Świdnik
Zgodnie z porozumieniem:
ü obiady dla uczniów i pracowników świdnickich szkół/ zespołów są przygotowywane przez zewnętrzne firmy cateringowe;
ü opłata wnoszona przez rodziców uczniów szkoły za obiady dwudaniowe abonamentowe, wydawane w stołówce szkolnej, stanowiąca równowartość uśrednionego kosztu produktów żywnościowych użytych do przygotowania obiadów, wynosi 9 zł za 1 obiad;
ü opłata wnoszona przez pracowników szkoły za obiady dwudaniowe abonamentowe wydawane w stołówce szkolnej, stanowiąca równowartość uśrednionego kosztu produktów żywnościowych użytych do przygotowania obiadów, wynosi 9 zł za 1 obiad;
ü opłata finansowana z budżetu szkoły na pokrycie wydatków zewnętrznej firmy cateringowej związanych z przygotowaniem obiadów dwudaniowych abonamentowych, kalkulowanej jako dodatkowa kwota do każdego obiadu ucznia i pracownika spożywanego w szkole, wynosi 3 zł za 1 obiad;
ü wysokość opłaty wnoszonej przez rodziców uczniów oraz przez pracowników może ulec zmianie w trakcie roku szkolnego zgodnie z zapisami w umowach zawartych z zewnętrznymi firmami cateringowymi;
ü Rodzice i pracownicy wnoszą opłaty bezpośrednio na rachunek bankowy zewnętrznej firmy cateringowej;
ü porozumienie obowiązuje do końca roku szkolnego 2022/2023.
Szczegółowe informacje o opłatach wnoszonych przez rodziców dzieci w oddziałach przedszkolnych są zawarte w treści porozumienia, które jest załącznikiem do niniejszej informacji.